DISTRIBUIȚI

ASU Poli va juca în deplasare și în etapa a doua din play-off-ul Ligii 2, pe terenul Craiovei. Antrenorul, care mai are o etapă de suspendare, cere din nou echipei să joace dezinvolt, în timp ce Mircea Axente spune că va fi un joc în care va conta specularea erorilor comise de adversar.

Dan Alexa a fost suspendat trei etape, iar la acest meci va ispăși ultima rundă în care e sancționat. Altfel, formația timișoreană nu are probleme de lot. ”Ne așteaptă un meci greu. Craiova e o echipă care de când a început sezonul și până acum a fost mereu pe primele 2-3 locuri. E o echipă puternică, foarte bine organizată de la venirea lui Eugen Trică. Este un meci dificil. Acel meci din Cupă în care noi am câștigat a avut un istoric aparte, ei au avut acea eliminare. Îmi doresc de la echipa mea să nu aibă presiune și să joace dezinvolt. Suntem echipa care ne dorim să producem marea surpriză, dar cred că presiunea este pe Craiova în acest moment”, crede Alexa despre joc.

Antrenorul spune că oltenii sunt un adversar mai dificil de abordat acum, de când i-a preluat Eugen Trică. ”Joacă mult mai direct, nu mai fac greșeli. Stângă le cerea foarte mult să joace și să riște. Puteai găsi spații în spatele fundașilor. Cu Trică s-a schimbat, joacă cu doi atacanți, joacă mult mai direct, nu-și asumă multe riscuri și sunt puține situații pentru adversar. Meciul de la Mioveni a fost mai inchis. Aceasta este forța lor. Este o echipă foarte puternică în duelurile unu la unu. Este o echipă robustă, și asta poate face diferența la fazele fixe și la cele de joc. Au jucători buni, sigur, și-au permis asta. Au cle mai mare buget. Bravo lor că pot și-și doresc să promoveze. Dar și noi suntem o echipă care atunci când e organizată și determinată poate câștiga orice meci”, a mai punctat Alexa.

Axente crede că Poli va trebui să speculeze mult erorile gazdelor din Bănie. ”Mergem cu încredere la Craiova după jocul bun de la Călărași. Suntem conștienți că ne așteaptă un meci foarte dificil. Vrem să arătăm că suntem o pretedentă la promovare. Pentru asta trebuie să jucăm fotbal, să arătăm determinare, să speculăm orice moment al jocului și greșelile adversarului. Din punctul meu de vedere, avem un ascedent moral, nu ne-au învins cei de la Craiova. Va trebuie să speculăm la maximum greșelile lor, pentru că toată lumea joacă foarte bine defensiv. Se găsesc foarte greu spații și breșe în apărarea adversă. Eu sper să fie un meci frumos ca cel de la Călărași, și să fie și multe goluri”, a spus Axente.

Meciul de la Craiova se va juca sâmbătă la ora 14 și va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ