DISTRIBUIȚI

ASU Poli va juca primul meci acasă din play-off tocmai cu rapid, echipă cuc are galeria timișoreană este înfrățită. De altfel, chiar Alexa a spus că este un meci special, deoarece și el a antrenat acolo.

”Chirurgul” a avut cuvint de laudă la adresa rapidiștilor. ”Întâlnim echipa momentului în Liga 2, echipă care stă cel mai bine în clasament în acest moment. În ultimele patru jocuri au înscris 13 goluri în condițiile în care au jucat fiecare meci sub o presiune fantastică. Marele merit este al lui Mihai Iosif, care practic a transformat echipa. Este un joc special. Rapidul este o echipă care are în componență jucători cu foarte multă calitate. Îi cunosc bine. De la mijloc în sus, fiecare poate să decidă jocul, pot să facă diferența. Au un echilibru și pe faza defensivă unde apare, de exemplu Dandea. Am un respect pentru ei, dar am așteptări de la echipa noastră să aibă foarte multă determinare și să joace cu mult curaj. Dacă meciul cu Craiova am fost puțin dezamăgit. Dacă mâine nu vom câștiga, lucrurile sunt cam clare pentru priele două locuri, chiar dacă mai mult multe puncte puse în joc. Un meci cu o echipă pe care o respect enorm, pe care am antrenat-o de două ori”, a explicat Dan Alexa.

Nu sunt probleme de lot, iar Alexa va putea sta pe bancă, după trei etape de suspendare. El e de părere că acest aspect nu contează atât de mult. ”Nu cred că nu am câștigat sau nu am obținut un egal la Craiova că nu am fost eu pe bancă. Dacă acolo s-ar face diferența, vom vedea mâine. Din punctul meu de vedere, nu cred că asta este problema. Nu vreau să cred că am intrat într-o zonă de confort pentru că am obițnut calificarea în play-off”, a mai spus Alexa.

Pavle Radunovic a punctta că Poli trebuie să lege victorii pentru a urca de pe locul 5. ”Este un meci foarte important pentru noi. Este un meci greu, pentru că nu am mai câștigat de câteva meciuri, va trebui să arătăm o calitate în joc. Rezultatul ne va propulsa cu siguranță dacă vom evolua la un nivel bun. Sper că dacă câștigăm două-trei jocuri, totul se va shcimba și vom avea o șansă bună pentru primele două locuri”, a spus Radunovic.

Meciul începe joi la 16,30 și va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ