DISTRIBUIȚI

ASU Poli joacă sâmbătă în șaisprezecimile Cupei României, în deplasare la FC U Craiova, care pentru acest meci a primit pentru prima dată acceptul să joace pe ”Ion Oblemenco”. Oltenii au fost ”loviți” de coronavirus în lot și staff, dar Alexa nu crede că acest lucru este o mare problemă pentru ei și se așteaptă la un meci spectaculos.

La Poli, e sigur că Axente va lipsi sigur, deoarece este suspendat. Alexa spune că după ultimele două meciuri și alți jucători se resimt. O oboseală oarecum firească, mai ales că în vară, echipa nu a avut niciun cantonament. ”Mergem cu gândul de a ne califica, clar. Din păcate, avem ceva probleme de lot, jucătorii care resimt cele două jocuri. Au fost jocuri grele, cu intensitate. Am jucat mai mult de 30 de minute în zece oameni. Vom face anumite schimbări, dar mergem să ne calificăm. Jucăm pe «Oblemenco», împotriva unei echipe foarte bune, de pe prima poziție din Liga 2. O poziție meritată din toate punctele de vedere. O echipă care a avut o anumită constanță. Pentru ei e un meci de sărbătoare și mergem să ne ridicăm la nivelul jocului”, a declarat Alexa.

Craiova are cazuri de coronavirus în lot și staff, iar cei infectați au intrat în izolare. Este vorba de jucătorii Bradley Diallo, Abdelaye Diakite și Jeremy Huyghebaert, dar și antrenorul interimar Dan Vasilică, și secunzii Adrian Filip și Ovidiu Dănănae. Meciul va fi condus de pe bancă de antrenorul cu portarii Valentin Filip, care este sănătos. Alexa nu cred că acest lucru va fi neapărat o problemă pentru olteni. ”Nu cred că va influența. Craiova are un lot foarte echilibrat. Au jucători care au jucat mai puțin și pot să intre. Am înțeles că David, antrenorul de portari, nu are coronavirus. Iar David a mai fost principal pe la Pandurii. Îl cunosc foarte bine. Și poate să ducă un meci din postura asta”, a mai spus Alexa.

Altfel, ”Chirurgul” se așteaptă la un meci spectaculos în Bănie. ”Mă aștept să fie un meci frumos. Pentru că e un meci cu miză. Pe un stadion foarte frumos al țării noastre. E și o sărbătoare pentru cei de la Craiova, pentru că revin acolo unde își doreau ei să revină, pe «Ion Oblemenco». Cred că va fi un meci spectaculos și cred că se va juca deschis. E un spectacol și trebuie să ne ridicăm la nivelul lui”, a adăugat antrenorul.

Meciul a fost inițial programat la ora 18, dar se va juca sâmbătă de la 13,15 și va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ