DISTRIBUIȚI

Până la urmă, ASU Poli e aproape să aibă un nou antrenor. După mai multe variante încercate fără succes, atât de către Dan Alexa, cât și de către conducerea care va rămâne, s-a găsit și soluția. Este vorba de fostul antrenor de la Baia Mare, Dorin Toma.

Informațiile noastre sunt că cele două părți s-au cam înțeles. Dorin toma a fost fundal și până acum a antrenat doar în Maramureșul natal, la FCM Baia Mare, Viitorul Ulmeni și Minaur Baia Mare, de unde a fost îndeprătat iarna trecută, pentru a veni Vasile Miriuță. Ca jucător, a fost în echipa care a calificat-o pe CFR Cluj în Cupa Intertoto. A mai jucat la Baia Mare (în diverse formule ale clubului), Dunărea Giurgiu, Baia Sprie, Unirea Dej, și Gloria Bistrița.

În primăvară, Dan Alexa ar fi avut idei de a-i aduce pe Ianis Zicu sau chiar pe Flavius Stoican, iar ulterior, conducerea lui Poli a încercat niște variante poate și mai ambițioase. Se vorbește despre propuneri făcute acum lui Cosmin Contra și Dusan Uhrin. Cei doi au refuzat însă, mai ales că cehul continuă la Dinamo. O idee ar fi fost și Cristian Pustai, care e însă ca și semnat la Gloria Buzău.

Mâine, Dan Alexa va susține o conferință de presă alături de Cristian Romoniță, un suporter-sponsor al clubului. Astăzi, clubul a mai anunțat trei plcări,ale lui Ionuț Coadă, romario Rus și Jose Casado. Coadă era cel mai vechi din lot, adus din 2017. Casado a venit vara trecută, iar Rus, în iarnă. Din informațiile noastre,deși neanunțat, a plecat și Cioinac.

La final de contract maisunt și alte nume din lot, precum Alexandru Munteanu sau Petre Ivanovici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ