DISTRIBUIȚI

ASU Poli a parafat și înțelegerea cu Sebastian Serediuc înainte de primul meic de verificare din afara țării. Atacantul a crescut în fotbalul spaniol, și va fi un concurent pe post pentru Axente.

Serediuc are 21 de ani și s-a născut la Călan, însă a plecat de mic în Spania cu fmailia. De altfel, el are și cetățenie spaniolă. A debutat la seniori în culorile celor de la  Lleida Esportiu, în al treilea eșalon valoric din Spania. Serediuc a revenit în țară și a ajuns la Minaur Baia Mare, club la care a mai antrenat Dorin Toma, dar și la CFR Cluj, În primăvară, a fost împrumutat la Unirea Dej, pentru care a jucta opt meciuri și a marcat 4 goluri.

Poli are acum și un vârf de careu foarte tânără, față de experimentatul dar nu foarte eficientul Axente. ”Mă bucur că am reuşit să ajung la Politehnica. Sper să fie într-un ceas bun şi să dau cât mai multe goluri. Îmi doresc să îndeplinim obiectivul de a intra în play-off şi apoi să realizăm promovarea în Liga I pentru suporterii noştri. Vreau să formăm o echipă bună. Ştiu că e un club cu o istorie în spate şi oraşul merită să revină unde a fost”, a spus Serediuc.

Dorin Toma spunea că mai vrea jucători, mai ales că încă nu au semnat Roberto Hațegan sau Robert Popeț. Au mai smenat vara asta cu Poli Cosmin Bîrboi, Adrian Zaluschi, Harrison Devenish-Mears și Cătălin Oanea. Sâmbătă, Poli are un amical la Kikinda.

LĂSAȚI UN MESAJ