DISTRIBUIȚI

ASU Poli a reluat antrenamentele miercuri dimineața, pe Stadionul Știința. S-au oficializat noi plecări, iar sosiri prea notabile nu au fost, cu excepția lui Zaluschi sau Ludușan. Poate surprinzător și nu prea, la ASU au venit să dea probe o sumedenie de jucători de la ACS Poli, din Liga 3.

Cum spuneam, între numele noi notabile se numără timișoreanul Adrian Zaluschi, ultima dată la Minaur Baia Mare, dar și Andrei Ludușan, ultima dată la Viitorul Pandurii. Prezent luni la Ripensia, Robert Popeț a fost prezent miercuri la aSU Poli. Au existat jucători de la centrul de copii și juniori sau jucătorii împrumutași de ASU Poli vara trecută în Liga 3, veniți să-i vadă Dorin Toma. De asemenea, aduși de Petrea Mușat, care e implicat la ambele cluburi, mai mulți jucători de ACS Poli (AC Recaș nu e Poli) au dat probe și ei.

Poli are deocamdată stabilite patru amicale, cu sârbii de la Kikinda, Obilici Sânmartinu Sârbesc, Pobeda Star Bîsnov și Ripensia. Sâmbătă va fi un joc-școală, pentru ca Dorin Toma să-i vadă pe cei în teste. ”Atmosfera este una pozitivă. Încercăm în aceste zile să luăm cele mai bune decizii asupra unor jucători. Primele zile sunt dedicate jucătorilor din centrul de copii și juniori pentru a alege cele mai bune soluții pentru U2001 și U2003. Sâmbătă se va face un joc-școală în care vom lua niște decizii asupra unor jucători pentru a continua cu noi pregătirea. Vor fi trei zile mai grele în care vom reuși să ne adaptăm și la căldura care era afară, și la numărul de jucători”, a spus Toma.

A plecat de la Poli și Petre Ivanovici, dar și Ionuț Cioinac, despre care se pare că situația nu era clară dimineața, după cum reiese din declarația antrenorului. La final de contract e și Alexandru Munteanu. Deși Romario Rus a fost anunțat ca plecat de club, ei bine, se pare că Toma îl vrea. ”Suntem numeric un lot mai mic față de sezonul trecut, au plecat mulți jucători. Încercăm în următoarele zile să aducem jucători la valoarea lotului care a fost. A plecat și Ivanovici ieri și deja numărul lor a crescut. Sperăm să numai plece, să rămână un nucleu de bază cât de cât, pe care să reușim să completăm lotul. Cioinac și Munteanu s-au prezentat la lot. Jucătorii au contract până în 30 iunie. Se mai poartă discuții cu ei, și cu Claudiu Pamfile, și Romario Rus, care mai are contract. Se poartă discuții și cu el. A fost o discuție, eu am venit doar de două zile, am cerut să fie prezenți jucătorii la lot. Să ne pripim și să luăm deciziile bune cu jucătorii care au fost aici un an și care se cunosc foarte bine”, a mai spus Toma.

Iată lotul prezent la reunire:

sub contract: George Păduraru, Călin Jurj, Nicolae Sofran, Denis Radu, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Cristian Bocșan, Claudiu Pamfile, Alexandru Munteanu, Dorin Codrea, Romariu Rus, Doru Andrei, Alin Ignea, Alin Manea, Mircea Axente;

împrumutați reveniți: Dragoş Coroiu (Dumbrăviţa), Fabio Trip (Lipova), Răzvan Piţigoi (Ghiroda), Raul Vidrăsan (Ungheni), Vlad Bîte (Fortuna);

de la academie: Tudor Motiu, Robert Ehling, Lucian Gologan, Alexandru Gașpar;

în probe: Adrian Zaluschi (Minaur), Andrei Luduşan (Viitorul Pandurii), Bogdan Pop (CFR Cluj, sezonul trecut la Unirea Dej), Stefan Grimmer (Fortuna), Robert Popeț, Raul Popa, Sinişa Sporin, Alexandru Dincă, Sergiu Românu, Robert Stoia (toţi de la ACS Poli).

 

LĂSAȚI UN MESAJ