DISTRIBUIȚI

ASU Poli a realizat astăzi al patrulea transfer din această vară. Cel mai nou alb-violet este Cătălin Oanea, un tânăr care a mai jucta prin Liga 2.

Fotbalistul are 22 de ani și este format al Aerostar Bacău, pentru care a jucat în Liga 3. Cătălin Oanea este fundaș stânga, iar în 2018 a ajuns la desființata Sportul Snagov. Ulterior, de acolo a ajuns la Rapid. În iarna lui 2020 a ajuns la Chiajna. Cu echipa ilfoveană a bifat sezonul trecut opt meciuri în campionat și unul în Cupa României. În toată cariera,a  jucat 34 de meciuri în Liga 2 și a semnat cu Poli pentru două sezoane. Cu Poli au mai semnat vara asta Cosmin Bîrnoi, Adrian Zaluschi și Harrison Deevnish-Meares.

Oanea a vorbit de tradiție, deși ASU nu are palmaresul lui Poli. ”În primul rând sunt foarte fericit că am ajuns la Timişoara, un club mare, un club de tradiţie, cu suporteri minunaţi. Am venit cu gândul de a face performanţă şi să depăşim rezultatele avute în sezonul trecut. Iar dacă ne ajută Dumnezeu, să reuşim şi promovarea!”, a declarat Oancea pentru site-ul clubului.

Sâmbătă, Poli ar fi trebuit să joace un amical la Reșița, dar adversarii au anulat jocul. În loc, se va disputa un meci cu juniorii.

1 COMENTARIU

  1. Trăiască Moldova și Continentul Africa…, observăm cu stupoare, de câțiva ani, mai precis de când acest club de fotbal a ajuns în L3, că în fiecare vară, înainte de începerea campionatului, au fost preferați jucători formați oriunde altundeva decât în Timișoara, în timp ce juniorii crescuți și formați pe plan local au fost și sunt în continuare îndepărtați, sfătuiți să-și caute echipe în alta parte, în alte județe….! Cu atât mai mult cu cât la conducerea echipei se află timișoreni, oameni care au participat, activ sau pasiv, la formarea acestora, beneficiind de rezultatele bune obținute în competițiile de juniori, de ani buni,până în prezent…! Am dori sa știm care este politica clubului în domeniul achiziții de jucători și care sunt criteriile de selecție…!!?? Va mirați ca nr suporterilor a rămas același de câțiva ani buni, câteva mii, la un oraș atât de mare…!!?? Poate ăsta este unul din motive…! NU poți să faci performanță și să aștepți o emulație în jurul echipei, promovând ură și dezbinare, doamnă „ziarist local”…! Nu am văzut nici un articol pe acest subiect, scris de vreunul din presa sportivă… Echipă de tineret(satelit) care sa joace în L3, nu doriți…, costă bani…, Nu sunt bani pt asta, dar se găsesc atunci când e vorba de străini și impresari de jucători. Vă dorim sa faceți performanțe atunci când judeca cu măsură dreaptă, ceea ce ar trebui să faceți și când veți avea RESPECT față de Timișoara și față de tinerii SĂI…! PARDON !

LĂSAȚI UN MESAJ