DISTRIBUIȚI

ASU Poli va juca joi la Buftea, cu Rapid, în antepenultima etapă din play-off. În tur, Rapidul a întors scorul și câștigat partida în doar 4 minute, iar Alexa spune că vre acum o victorie contra echipei pe care în urmă cu un an o antrena.

Meciul va fi în nocturnă, iar Alexa spune că asta e o premisă mai bună pentru spectacol. ”Întâlnim o echipă care e pe loc direct promovabil, formată din jucători buni, care pot să facă diferența în orice moment. Și la Timișoara în 4-5 minute au reușit să întoarcă soarta meciului. Au jucători care dacă au spații, pot să câștige de unii singuri un meci. Sunt foarte organizați pe faza defensivă, cu execpția jocului cu Călărași, când au primit multe goluri. Rapid este una dintre favoritele la promovare, dar mergem încrezători la București, pentru că venim după două victorii. Vrem să obținem maximul din jocul acesta. Pentru noi e important să avem o organizare bună, să fim determinați și curajoși în momentele în care avem mingea. Va fi un meci greu, dar jucăm și în nocturnă. Va fi altfel decât dacă am juca mai devreme. Meciurile în nocturnă îți dau o prospețime. Îmi doresc să ne ridicăm la nivelul jocului și să ne întoarcem victorioși”, a spus Alexa.

Problemele de lot nu sunt depășite. Cioinac și Hindrich sunt accidentați, dar va reveni Romario Rus. Cu Plazonya sunt incertitudini, deoarece jucătorul croat resimte unele dureri musculare la cvadriceps. ”Cred că va fi un meci bun. Suntem 100 concentrați, ne așteptăm la un meci. Rapidul este o echipă foarte bună, dar noi venim după două victorii. Suntem plini de încredere și așteptăm o victorie. Atmosfera e bună după aceste victorii. Cu siguranță mergem cu un moral bun la București”, a declarat Stjepan Plazonja.

Meciul de la Buftea începe joi seara la 20,30.

LĂSAȚI UN MESAJ