Proiectul ”Artă în comunitate” a pregătit și un atelier de actorie în weekendul de deschidere a capitalei europene a culturii, nu doar evenimente cu arte plastice. ”Actoria în Prezent” va avea loc la Palatul Bruck.

Actrița Ana Maria Pandele Andone va fi alături de participanți, la CronicLove Productions Europe, în etajul doi al emblematicii clădiri. ”Sunt actriță și îmi place (tot mai mult) meseria mea. La TNTm lucrez din 1996, am făcut multe și diverse roluri, atât pe scena naționalului, cât și pe alte scene, în filme și oriunde a fost nevoie de mine. O bună parte din cariera mea a fost dedicată și lucrului cu ceilalți (adulți, tineri sau copii), prin cursurile, workshop-urile și proiectele care le-au fost dedicate. Sunt bucuroasă să împart din tainele acestei lumi, deopotrivă magică, dar și deosebit de concretă în același timp. În acest atelier intenționez să facem lucruri mai mult practice decât teoretice, și îmi doresc ca fiecare participant să plece cu un aha personal legat de exercițiile pe care mi le-am propus, să reușească să se deschidă un pic mai mult și să dorească să sape un picuț mai profund în sine. Fiindcă această meserie este despre sine, despre a te cerceta pe dinăuntru și pe dinafară în diverse situații și contexte. Abia aștept să ne cunoaștem și să ne provocăm împreună, unul pe celalalt!”, spune actrița.

Atelierul va avea loc de la ora 14, sâmbătă, 18 februarie. Patriciaprea e rgatuită,d ar e necesară înscrierea prealabilă aici.

LĂSAȚI UN MESAJ