Marți, la Timișoara se va organiza un atelier inedit, despre râs și mișcare, elemente ale stării de bine. Evenimentul are loc în cadrul proiectului All Sorts of Care (Îngrijirea sub diverse forme). 

În Timișoara, în proiect s-a implicat coregrafa și dansatoarea Irina Marinescu, co-fondatoare a  Asociației Developing Art. În data de 2 aprilie se va și concretiza munca ei din martie, la Atelier de râs și mișcare, organizat la Studio Cronic Love Productions. De asemenea, va fi prezentă și de Alisa Tarciniu, facilitatoare de ateliere de terapie prin râs. Proiectul va continua la Cluj Napoca, vu un atelier pe tema îmbătrânirii și a stereotipurilor asociate procesului.

A treia etapă din proiect va presupune o cercetare a relației om-natură, realizată în Caraș-Severin, la Socolari, de coregrafa Alina Ușurelu, în parteneriat cu Anastazija Dimitrova  doctor în inginerie forestieră din Macedonia de Nord, în iulie. Se va constitui un traseu performativ, iar rezultatele se vor rpezenta în Timișoara, la Faber.

All Sorts of care este finanțat de Administrația Fondului Cultural Român.

 

LĂSAȚI UN MESAJ