A venit primăvară, air părinții și copii pot începe să mai iasă din căldura căminului pentru a avea tot felul de activități distractive. Artă în comunitate organizează atelierul ludic ”Intră în joc”.

Întâlnirea ludică e potrivită atât pentru adulți, dar și pentru copii. Trainerul raluca Erimescu va conduce atelierul. ”Sunt trainer de vorbit în public și poveste și scriu pe blog pe www.ralucaerimescu.ro. Îmi place autenticitatea și emoția care conectează oamenii. Îmi place creativitatea în toate formele ei și bucuria cu care ideile se asociază și se îmbină în ceva nou și surprinzător. De aceea în workshopurile mele de public speaking și storytelling combin structura și logica cu exercițiile jucăușe de improvizație (cred că ele nu doar destind atmosfera dar deschid ușa către acea libertate interioară, către a-ți da voie să experimentezi și să fii în largul tău în situații neprevăzute). În acest atelier vom face câteva exerciții de creativitate pentru mari și mici. Vom explora împreună terenul creativității în mediul liniilor, cuvintelor și ideilor. De ce să intri în joc? Pe lângă bucuria propriu zisă a jocului… să îți antrenezi creativitatea copilăros te ajută într-un mod foarte serios :). Te îndrumă discret să îți îmbunătățești flexibilitatea gândirii, să descoperi mai multe dimensiuni ale unei idei, să îmbrățișezi provocări noi și să vezi noi soluții”, a punctat Erimescu.

Atelierul va avea loc marți, 7 martie, de la ora 18, la Cronic Love Production Europe , În Palatul Bruck. La fel ca la alte evenimente Artă în conunitate, participarea e gratis, dar e nevoie de înscrierea prealabilă aici.

LĂSAȚI UN MESAJ