DISTRIBUIȚI

Vine primăvara, iar asta înseamnă și începutul lucrărilor de asfaltare pe drumurile deteriorate. Șoferii care pleacă din Timiș spre Sibiu pe autostradă vor trebui să se înarmeze cu ceva mai multă răbdare până la vară, deoarece încep lucrările la setorul de drum din Margina și Holdea, locul unde lipsește porțiunea de autostradă A1.

Conform Direcției de Drumuri și Poduri Timișoara, de săptămâna aceasta încep lucrările de reparații pe DN 68A, pe sectorul Margina – Holdea. Practic, se va turna asfalt nou, deoarece drumule ste foarte afectat de traficul intens și cu vehicule de mare tonaj, provenit din faptul că tocmai pentru acea zonă trebuie să „coboare” toată lumea de pe autostrada A1. Se va lucra pe porțiuni semnalizate, astfel că se va circula mai greu. Lucrările sunt estimate să se termine la vară, iar pe perioada sărbătorilor pascale se vor ridica restricțiile.

Pentru cei cărora traseul le permite, autoritățile recomandă două rute ocolitoare. Astfel, cei care vin dinspre Ardeal și vor să iesă din țară pot să se dea jos de pe autostradă la Ilia: A1 Nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nădlac. Pentru a veni inspre Ardeal spre Timișoara, ar fi ceva mai mult de ocolit:  A1 Nod rutier Simeria DN 66 – Hațeg – DN 68 Caransebeș – DN 6 Lugoj – A1.

foto: facebook.com/DRDP.Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ