DISTRIBUIȚI

Perioada pandemiei și a stării de urgență impun reguli foarte stricte pentru toată lumea, mai ales pentru agenții economici și cei care vând produse sanitare. Chiar și așa, în Timiș mai apar persoane sau societăți care nu respectă regulile. Recent, DSP a amendat un comerciant de biocide, dar și un supermarket.

Inspectorii din Timiș au prins un comerciant de dezinfectant expirat. ”Inspectorii Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș, în cadrul acțiunii tematice ce vizează produsele biocide, au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 lei unui retailer, pentru utilizarea produselor biocide destinate igienei personale cu termen de valabilitate expirat”, transmite DSPJ Timiș.

De asemenea, Direcția de Sănătate Publică Județeană Timiș a amendat și un supermarket, pentru normele de igienă nerespectate. ”Totodată, cu ocazia recontrolului efectuat la un supermarket, s-a constatat faptul că nu au fost respectate recomandările privind igienizarea spațiului. Pentru acest considerent, agentul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei”, mai informează instituția.

LĂSAȚI UN MESAJ