Cei care folosesc transportul public trebuie să știe că în acest sfârșit de săptămână, vaporașele și două linii de tramvai vor avea alte trasee. De vină vor fi două evenimente.

Sâmbătă este concurs de caiac-canoe, iar vaporașele nu vor merge mai în aval de Catedrală. ”În data de 13.04.2024, în intervalul ora 10:00 – 18:00, pe Canalul Bega, pe sectorul cuprins între Podul Mihai Viteazu și Podul Dacilor, se va desfășura concursul de caiac-canoe organizat de clubul Sportiv Școlar nr.1 Timișoara. În aceste condiții, transportul public pe Canalul Bega va fi suspendat. Pentru a veni în întâmpinarea numeroaselor solicitări de plimbare cu vaporașele S.T.P.T., începând cu ora 12, se vor organiza plimbări de agrement, în aval pe Canalul Bega, pe sectorul Catedrala Mitropolitană – stația C. Brâncoveanu (Golf). Îmbarcarea și debarcarea se va realiza de la stația Catedrala Mitropolitană”, anunță STPT.

Mare atenție dacă mergeți duminică spre Circumvalațiunii, Mehala sau Bucovinei, căci tramvaiele 4 și 7 vor coti spre Piața Traian, pentru că pe Cetății se ține evenimentul ”Străzi pentru comunitate”. ”În data de 14.04.2024, în intervalul orar 07:00 – 17:00, în vederea desfășurării evenimentului ”Străzi pentru comunitate”, va fi oprită circulația tramvaielor de pe liniile 4 și 7 pe bulevardul Cetății, între intersecțiile dintre bulevardul Cetății – Calea Torontalului și bulevardul Cetății – strada Gheorghe Lazăr. Ca urmare a acestei restricții temporare, tramvaiele liniilor 4 și 7 vor circula deviat de la Piața 700 pe traseul Piața Traian – Gara de Est și retur”, informează STPT.

 

LĂSAȚI UN MESAJ