DISTRIBUIȚI

În acest sfârșit de săptămână va avea loc evenimentul Străzi pentru comunitate, care va presupune închiderea a trei străzi în zona centrală. Primăria a anunțat restrictițiile complet de trafic.

Perimetrul în care vor avea loc evenimentele va fi delimitat cu garduri și bandă de semnalizare. De asemenea, autoritățile precizează că se vor instala bannere de avertizare, cu variante ocolitoare. Poliția Rutieră va restricționa traficul ân cele două ziel ale evenimentului. Pe parcursul perioadei cu trafic restricționat, circulația auto se va desfășura pe banda 2 a str. Gheorghe Lazăr, pe sensul de mers dinspre str. Gheorghe Dima spre Calea Circumvalațiunii. Va exista accces controlat pentru autovehicule dinspre str. Pictor Ion Zaicu, str. Nikolaus Berwanger și str. Franz Liszt. De asemenea, mașinile care vor circula pe strada Gheorghe Lazăr pe sensul de mers dinspre Calea Circumvalațiunii spre str. Gheorghe Dima vor fi direcționate pe străzile Nikolaus Berwanger și Paris.

Accesul la spitale va fia sigurat. Pentru Spitalul Municipal, accesul se va face prin Piața Mărăști. Pentru Spitalul Militar, accesul se va face prin intersecția dintre străzile Gheorghe Lazăr și Gheorghe Dima și pe linia de tramvai. Autoritățile spun că se va asigura în permanență ieșirea controlată, pentru situații de urgență, a autovehiculelor din zona Primărie – Modex – Michelangelo prin intersecția bd. Mihai Eminescu cu str. 20 Decembrie 1989. Iată restricțiile:

Traficul rutier va fi restricționat în 24 iulie, în intervalul orar 8:00 – 23:00, astfel:

  • în zona 1 (între intersecția str. Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalațiunii și intersecția str. Gheorghe Lazăr – str. Gheorghe Dima) va fi rezervată banda 1 a str. Gheorghe Lazăr, pe sensul de mers dinspre str. Gheorghe Dima spre Calea Circumvalațiunii.

 

  • în zona 2 (între Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și Piața 700) va fi restricționată circulația pe str. Gheorghe Dima, pe ambele sensuri, între Piața Mărăști și sensul giratoriu Piața 700.

 

  • în zona 3 (Primărie – Modex – Michelangelo) va fi oprită circulația pe str. 20 Decembrie 1989, pe ambele sensuri, de la intersecția cu bd. C.D. Loga, precum și pe bd. I.C. Brătianu, pe ambele sensuri, până la intersecția cu str. Michelangelo.

 

În 25 iulie, se mențin restricțiile pentru  zonele 1 și 2, în intervalul orar 8:00 – 23:00.

LĂSAȚI UN MESAJ