În zona dinspre Peluza Nord a Stadionului ”Dan Păltinișanu” se vor schimba regulile de circulație, timp de peste o lună. Motivul e legat de lucrările la rețeaua de termoficare, care se retehnologizează pe bani europeni.

Restricțiile se impun de luni, 26 septembrie, și vor fi valabile până la 31 octombrie anul acesta. În sensul giratoriu de la fosutl magazin Novatim nu se va punea vira stânga, de pe strada Aurel Păunescu Podeanu. ”Vehiculele care vin de pe str. Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu nu se vor mai putea deplasa din giratoriu spre Sala Olimpia, ci vor avea o variantă de ocolire pe str. Bucegi – str. Surorile Martir Caceu. Astfel, sensul unic de pe strada Surorile Martir Caceu va fi inversat. De asemenea, vehiculele de pe str. Surorile Martir Caceu vor avea obligatoriu la dreapta, pe un viraj amenajat provizoriu pe perioada lucrărilor”, informează primăria.

Restricțiile au fost staiblite în așa fel încăt să nu se închidă toate Aleea FC Ripensia. Astfel, nu se vor schimba traseele pentru troleibuzele 15 și 16 și nici pentru autobuzul Expres 2. În zona intersecției e nevoie de lucrpri mai complexe la țevi, de aceea, se închide circulația cinci săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ