DISTRIBUIȚI

Urmărire mai ceva ca-n filme seara trecută prin Timișoara. Doi tineri au fugit de mașina poliției, care îi somase pentru un control, și au ajuns chiar să-și abandoneze mașina și să se arunce în Bega. Pe malul celălalt, au fost imobilizați de oamenii legii.

Mașina circula seara trecută în Calea Șagului, dar șoferul nu s-a conformat și nu s-a oprit pentru control al polițiștilor Secției 3. Poliția a urmărit mașina până a ajuns în Freidorf, pe strada Constantin Silvesteri. Șoferul a condus până după partea carosabilă  și a oprit mașina pe iarba d epe malul Begăi. Conducătorul și pasagerul au ieșit din mașină, au abandonat-o, pur și simplu, și au sărit în apele canalului! Tinerii au înotat până pe celălalt mal, unde îi așteptau polițiștii secției 4, care i-au imobilizay.

Poliția a solicitat la fața locului și o ambulanță, pentru eventuale îngrijiri medicale. Motivul acestei curse ”nebune” a reieșit la verificări. Șoferul de 20 de ani nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliția a deschis dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere. Se fac cercetări pentru a se stabili întreaga activitate infracțională a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ