Astăzi au început alegerile interne la USR-PUS, deocamdată pentru organizația municipală Timișoara. Pentru voturile celor 1050 de membri se bat Sorin Șipoș și Mircea Vancia.

Sorin Șipoș a fost responsabilul pentru campania electorală a lui Dominic Fritz de anul trecut și e reprezentantul primarului în Consiliului de Administrație al SCM Timișoara. Gurile rele spun că este ”omul” lui Cătălin Drulă, vizat să  fie viitorul director al Aeroportului Internațional ”Henri Coandă”. Mircea Vancia este membru în Biroul Județean al PLUS, repsonsabil cu organizarea. Cei doi candidați au depus, în vederea alegerilor, un CV profesional, alături de o prezentare a activității politice de până în prezent și de un program pentru viitor.

Alegerile se fac direct, la sediul USR-PLUS din Timișoara. Sunt așteptați la urne cei 1050 de membri ai filialei Timișoara. Pe lângă președintele pentru organizația timișoreană se votează și vicepreședinții și membrii Biroului Local, dar și delegații pentru conferința județeană, unde se va vota președintele filialei județene, componența biroului Județean și delegații pentru Congresul național. Pentru Biroul Local, au fost validate 35 de candidaturi, iar pentru delegați s-au înscris 275 de membri

LĂSAȚI UN MESAJ