Din 30 iunie au început înscrierile la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, pentru cie care vor să fie atât polițiști, dar și jandarmi, pompieri sau polițiști de frontieră. Candidații din Timiș vor da evalurăile la Oradea.

La Facultatea de Poliție, specializarea Ordine și siguranță publică are 140 de locuri la specialitatea poliție, 25 la poliția de frontieră, 25 la jandarmi și alte 50 de locuri la fără frecvență, pentru cele trei specializări. La specialitatea Drept sunt 75 de locuri de polițiști, polițiști de frontieră, și jandarmi cu frecvență și 100 pentru învățământ la distanță. La Facultatea de Pompieri, programul Instalații pentru construcți -pompieri, sunt 50 de locuri, toate cu frecvență.

Testul psihologic se dă în 14 iulie. Testele fizice se dau în 18-24 august în centrele zonale, iar testul de cunoștințe în 29-30 august. Candidații din Timiș dau aceste probe la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, alături de cei din  Arad, Bihor, Caraș-Severin și Satu Mare.

Mai multe detalii aici. În prima fază, cererile se depun acum online pentru înscriere.

LĂSAȚI UN MESAJ