DISTRIBUIȚI

Deoarece numărul de cazuri noi de coronavirus este în continuă creștere, autoritățile iau măsuri la nivel național. S-au intensificat controalele pentru respectarea măsurilor, cu oameni de la mai multe instituții implicați. În Timiș, amenzile au început să curgă de ieri, și s-au dat deja 23 de sancțiuni!

În principal, aceste controale au loc în zonele aglomerate din județ. Se vizează în general centrele comerciale, piețele, târgurile, terasele, dar și mijloacele de transport în comun. La controale participă polițiști, dar și reprezentanți ai Prefecturii Timiș, polițiști de frontieră, jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinar, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului.

Din primele informații venite de la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș s-au dat deja amenzi, cu ocazia controalelor făcute în data de 3 iulie. S-au aplicat 23 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor în vigoare în starea de alertă. 21 de amenzi au fost date pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar două pentru nerespectarea regulilor de amenajare a teraselor, pentru respectarea distanțării fizice.

Sua dat mai dat 51 de amenzi pentru nerespectarea legislație privind circulația pe drumurile publice, dar și 25 pentru nerespectarea liniștii și ordinii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ