DISTRIBUIȚI

Până acum, partidul AUR nu a fost extrem de vizibil în Timiș, unde nu au niciun primar, consilier județean sua parlamentar. În conetxtul decesului primarului ales, partidul vrea însă să câștige alegerile la Voiteg.

Edilul Tudor Nicolae Marinesc (PSD) a decedta din cauza covid-19 în noiembrie 2020. În comună se vor face noi alegeri. AUR și-a desemnat candidatul printr-un concurs inet. ”Am luat la pas comuna Voiteg, satul Folea, am distribuit pliante și am spus că se scoate la concurs funcția de primar. Am primit mai multe CV-uri, am organizat interviuri cu cei interesați de această funcție și împreună cu colegii mei am ajuns la concluzia că domnul Boboc (n.r. Mihăiță Boboc) este cel mai potrivit pentru funcția respectivă. Am avut și câteva criterii clare pentru selectarea candidatului. Primul a fost să nu aibă probleme cu legea. Un al doilea criteriu foarte important, pentru că venim pe scena politică ca un partid nou, am spus că nu trebuie să fi făcut parte din vechea clasă politică, pentru că știm bine că ne-a dezamăgit până acum. Scopul concursului și faptul că am avut un dialog cu oamenii din comuna respectivă a însemnat și faptul că am putut vedea dacă respectiva persoană care urma să fie selectată pentru a candida din partea noastră este apreciată de comunitate. Acesta a fost al treilea criteriu. Al patrulea criteriu, foarte important, să aibă ceva de oferit comunității. Să aibă proiecte, să vrea să aducă ceva bun pentru comunitatea respectivă”, a precizat Samuel Miclău, din filiala AUR Timiș.

Candidatul este Mihăiță Boboc. ”Vin să candidez din partea AUR să spunem mai nou, pentru primăria comunei Voiteg, considerând că și eu, cetățeanul simplu, trebuie să iau atitudine la situația actuală și privind în ansamblu la proiectele care trebuiesc realizate în comuna noastră”, a precizat Boboc. Printre obiectivele sale se numără o atenție mai mare acordată drumurilor, montării de indicatoare și acordării de denumiri nominale străzilor, promovarea Muzeului Etnografiei, o mai mare prioritate pentru agricultură, dar și valorificarea apelor geotermale.

Deocamdată, data alegerilor la Voiteg nu a fost stabilită.

foto: timisoreni.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ