AUR Timiș are candidatul stabilit deja pentru Primăria Comunei Giroc, în persoana lui Cristian Bogeanu. Partidul se așteaptă anul viitor la un mare succes la alegeri și refuză o alianță cu PSD.

Cristian Bogeanu este în prezent consilierul parlamentarului AUR de Timiș, Ciprian Titi Stoica. Organziațai din comună  e relativ conturată și sper să câștige primăria, dar și cât mai multe mandate de consilieri locali. ”Suntem pregătiți să candidez, atât eu, la postul de primar, cât și colegii mei, pentru consiliul local. În viitor vom deschide sediul la Giroc și vrem si un cabinet parlmentar”, a spus Bogeanu. La Giroc are un asemenea cabinet liberalul Ben-Oni Ardelean. Bogeanu vrea să facă o stație de epurare și pompare a apei în Giroc, dar și un adăpost decent pentru câini.

Stoica spune că trebuie să se termine cu interesele imobiliare la Giroc. ”Cred că este timpul ca această caracatiță imobiliară să fie destructurată și să dăm comuna Giroc pe mâna unor oameni de bună credință, care să ducă la o administrație în interesul cetățenilor, nu a rechinilor imobiliari și a politicienilor care se învârt cu interese în această comună”, a spus deputatul, lider al filialei Timiș.

AUR se așteaptă la 58% scor la alegeri, pentru că acest procent au calculat ei că este cel al românilor care nu merg la vot și care, cred ei, se vor regăsi de data aceasta. Nu va fi o alianță cu PSD. ”Sincer să fiu, pentru noi principalul partid cu care suntem în competiție va fi PSD. Știm vulnerabilitățile de la PNL, trăim în fiecare zi dezastrul administrației USR. Așa că nu ne rămâne decât să ne luptăm cu cel mai mare partid politic al țării și să câștigăm. PSD e vinovat pentru 70% din dezastrul în care se află România”, a mai spus Stoica.

 

LĂSAȚI UN MESAJ