DISTRIBUIȚI

Cariera atletei timișorence Cristina Bălan este în ascensiune. Sportiva de la CS Atheltics Timișoara a câștigat medalia de aur la proba de 800 de metri, la Campionatele Balcanice de Atletism în sală de la Istanbul. 

Cristina Bălan a bifat timpul de 2:07.17 în proba de 800 de metri. Bănățeanca a cucerit si o medalie de bronz, în proba de ștafetă 4X400 de metri, alături de colegele Florina Ştefana, Roxana Bîrcă și Camelia Gal, cu care s-a obținut timpul total de 3:48.09. To bronz și tot la ștafetă de 4X400 de metri au luat și doi sportivi care au dubla legitimare la CSM Timișoara, Vlad Dulcescu și Robert Parge, alături de colegii Constantin Andonii și Mihai Pîslaru, cu timpul de 3:13.86. Cât despre timișoreanul Cosmin Dumitrache, legitimat din nou la CSM Timișoara, a terminat pe 5 proba de 60 de metri garduri, după timpul de 8,09 secunde.

A doua după Balcaniadă avut loc și o altă competiție, Istanbul Indoor Cup. Robert Parge a concurat la 400 de metri și a obținut locul 7, cu timpul de 48 sec 41/100. România a terminat pe primul loc în clasamentul pe națiuni la Balcaniadă, cu cinci medalii de aur, două de argint și cinci de bronz.

foto: facebook.com/CSAthleticsTimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ