Filiala Timiș a partidului AUR este ferm convinscă că va avea succes la viitoarele alegerile locale, cele la termen, căci cele parțiale nu cred nici ei că vor mai avea loc. Deocamdată nu au candidații, dar au ”pulsul” din rândul oamenilor.

Ciprian Titi Stoica, deputatul de Timiș al partidului, e convins că partidul său va lua procent e foarte mari la alegeri. ”Suntem la cel puțin 25%. Nu am făcut niciun sondaj după toate normele sociologilor, însă suntem într-o evidență și în contact cu oamemii. Avem potențailul de a asigura la alegeri candidații și să fim prima formațiune politică din județ. Asta dacă vom reuși să avem o strategie bună”, a spus Stoica. ”Din punct de vedere logic și normal, nu putem nominaloza de acum pe cineva. așteptăm să vedem dacă nu apar candidați mai buni”, a spus Mihai Negoescu, coordonatorul filialei Timiș, care a spus că la AUR, cotizația anuală de membru e de 100 de lei.

În Timiș, există cinci localități care nu mai au primar: Lugoj, Mănăștiur, Checea, Giroc, iar la Recaș, ar urma ca prefectul să-l elibereze din mandat pe edilul ce a pierdut definitiv un proces cu ANI. Stoica spune însă că alegerile parțiale nu se vor organiza. ”Pe holurile Parlamentului colegii mei îmi spune că nu se vor ține, fiindcă le este frică să dea piept cu electoratul, chiar dacă au majoritate largă și asta le permite să facă jocuri politice”, a mai spus parlamentarul AUR. La Timișoara, coordonatorul AUR este Ovidiu Sime, dar deocamdată nu este cert dacă el va fi și candidatul.

Cei de la AUR cred că timișorenii nu-l vor vota din nou pe Nicolae Robu. ”A avut opt ani la dispoziție să ducă acest oraș unde ar fi trebuit. Din păcate, s-a înconjurat de oameni puși numai pe rele și asta o spune justiția”, a spus Stoica. Cei de la AUR consideră că ciorba reîncălzită nu mai este atractivă pentru timișoreni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ