Conferințele de presă AUR seamănă tot mai mult cu emisiunile de la OTV. Membrii filialei AUR fac tot felul de greșeli despre administație în declarațiile lor publice, pe lângă cele de gramatică, și pe lângă prezentarea până la obsesie a unor teorii aberante, cum că românilor săraci li se vor fura copiii.

Se remarcă faptul că Ovidiu Szime, coordonatorul pe Timișoara al AUR, efectiv habar n-are în ce oraș trăiește. Szime a spus că nu se știe când va începe stropirea pentru țânțari, anunțată public de primărie și realizatăă efectiv. Ca să afle că are loc, szime era suficient să se uite seara târziu pe cer sau să deschidă geamul și să audă avionul utilitar. ”Nu cred că a început stropirea în oraș pentru căpușe, nu ni s-a prezentat un program”, a spus Szime, rerindu-se la dezinsecția aeriană.

Ulterior, el a ”plusat” cu o altă perlă, confundând Clubul Sportiv Municipal Timișoara, al Ministerului Sportului, cu Sport Club Municipal Timișoara al primăriei. ”Nu mai știm nimic despre CSM Timișoara, cu ce se ocupă”, a spus Szime, deși SCM Timișoara, dar și CSM, au o activitate reflectată pe rețelele de socializare și în presă, ce-i drept, nu în siteurile obscure unde apare propaganda AUR.

Ei bine, același Ovidiu Szime a lăudat proiectul lui Robu, complexul sportiv din zona Lipovei, pe care primăria îl ține pe loc. ”Aș vrea să se intre în normalitate și îl rog pe Dominic Fritz să dea drumul la acest complex sportiv din Calea Lipovei care este foarte benefic și a fost o ideea extraordinară pentru comunitatea noastră. Este păcat că avem un câștigător al acestui proiect și nu poate să se apuce să-l execute”, a mai spus Szime.

Altfel, deoarece pe Calea Urseni nu s-a modificat proiectul centurii, cu un sens giratoriu, iar liderul AUR Moșnița Nouă spune că va urma un proces. ”Vreau să-i asigur pe cetățeni că lupta nu s-a încheiat. În ciuda faptului că autoritățile nu doresc nicio colabore. Ne aflăm cu demersul în continuare, ne vom adresa în instabță. Suntem în legătură cu o casă de avocatură și vom deschide un proces”, a spus Marian Dobre.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ