DISTRIBUIȚI

Etapa finală a Campionatului Național de Atletism în sală, desfășurată la București, a adus medalii de aur, argint și bronz pentru atletismul timișorean. Cosmin Dumitrache e campion la 60 de metri garduri, în timp ce Cristina Bălan a luat tiltul la tineret, în proba de 800 de metri.

Cosmin Dumitrache a luat un nou titlu de campion la 60 de metri garduri cu timpul de 7,94. Timișoreanul este legitimat la Rapid București și CSM Timișoara. Cristina Bălan, sportiva de la CS Athletics Timișoara și CSM Craiova a devenit campioană națională de tineret la 800 de metri, după titlul balcanic câștigat recent. Sportiva a avut timpul de 2:12.25, care la senioare i-a adus locul 4, după Claudia Bobocea, Bianca Răzor și Florina Ștefana. Bălan a luat argintul la tineret în proba de 400 de metri, după Andrea Mikloș, cu timpul de 56.57, care i-a adus tot locul 4 la senioare.

Clubul CSM Timișoara a mai luat alte medalii și prin sportivii cu dublă legitimare, în proba de 400 de metri masculin. Vlad Dulcescu, legitimat și la Poli Iași, a luat argintul, cu timpul de 49.29. În aceeași probă, Robert Parge, legitimat și la CSU Cluj, a luat bronzul, cu timpul de 49.35. Parge a luat aurul la ștafeta de 4X2 tururi, cu Clujul. De asemenea, atletul format la LPS Banatul, Antonio Cuțurean, legitimat la CSO Voluntari, a luat argintul la tineret, în proba de 800 de metri, după timpul de 1:54.81.

foto. Cristian Barbu

LĂSAȚI UN MESAJ