După decizia comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, AUR nu putea rata ocazia să îi ironizeze pe cei din PSD și PNL. Titi Stoica a abordat subiectul în legătură cu Vasile Dâncu, pe care social-democrații din Timiș au anunțat că-l susține pentru a ajunge la Bruxelles.

Firește, deputatul AUR nu a ratat ocazia să sublinieze că mulți din PSD abia au așteptat să plece dâncude la Ministerul Apărării, pentru ca acum, Timișul să-l ”îmbrățișeze”. „PSD și PNL vor susține un candidat sau mai mulți candidați comuni la alegerile europarlametare. O să-l avem pe Freddy și pe Alin Nica susținându-l braț la braț pe Vasile Dâncu, pe care mulți dintre pesediști și peneliști îl consideră un mare securist și sinecurist”, a spus Stoica.

Parlamentarul ironizează și oo cmapanie electorală pentru care, teoretic, la locale, canidații vor fi separați. ”Iar apoi, în campania de la Locale se vor război nevoie mare între ei pentru șefia consiliului județea sau de ce nu, pentru Primăria Timișoara sau celelelate primării din județ. Cum credeți voi că este posibil? Cum vor face? Vor avea prima parte a campaniei electorale unde vor merge braț la braț și apoi se vor împărți în două tabere și vor încerca să-și dispute temele locale? Cu siguranță nu va funcționa”, mai spune Stoica.

Unele voci spun încă că și la alagerile locale vor fi candidați comuni. Vom vedea!

LĂSAȚI UN MESAJ