DISTRIBUIȚI

Filiala Timiș a partidului AUR anunță că vrea să își înființeze comisii județene de specialitate, pe mai multe domenii de importanță. Cu alte cuvinte, aprtidul caută specialiști.

Organizația spune că vrea să crească gradul de profesionalizare al fililaie. ”Alianța pentru Unirea Românilor este un partid parlamentar foarte tânăr iar unul dintre scopurile interne ale partidului este creșterea și profesionalizarea partidului în vederea formării unei echipe performante de profesioniști/experți care să preia guvernarea în cadrul următoarelor alegeri. Filiala Timiș caută persoane care să facă parte din comisiile de specialitate județene!”, transmite filiala AUR Timiș.

Partidul spune așteaptă doritori și din partid, dar și din exterior. CV-urile sunt așteptate până la : ­comisii@aurtimis.ro până la data de 20.05.2022. Cine are întrebări, poate cere informații la numărul de telefon 0740 431 871. AIată ce comisii vor să înființeze:

1.Afaceri Interne, Justiție și Apărare;

2.Afaceri Externe și Români de pretutindeni;

3.Economie, Finanțe – Bănci, Transport și Infrastructură;

4.Agricultură și Dezvoltare Rurală;

5.Mediu;

6.Sănătate;

7.Muncă și Protecție Socială;

8.Cultură, Cercetare și Educație;

9.Tineret și sport.

 

2 COMENTARII

  1. Sint nascut in Romania, traiesc de 40 de ani in Germania si consider ca in situatia de fata fiecare cetatean al acestei planete ,care vede ce se intimpla in lume ,in aprofunzime, trebue sa faca ceva.
    Cum cred ca ar trebui ca fiecare sa inceapa cu patria mama si din informatiile mele, Romania sta foarte, foarte rau, as face cu placere ceva pentru a ajuta ca situatia sa se poata schimba, de si cred ca acum este foarte greu, dar ceva trebue facut. Am citit mult despre AUR si cu toate criticile (un pic mai multa diplomatie n-ar strica) cred ca e un partid cu un program corect si cu idei destul de bune si apreciez curajul de a spune lucrurilor pe nume.
    In caz ca as putea sa va fiu de ajutor , cu placere, sint un roman cu trup si suflet , ortodox si tin foarte mult la taditiile si obiceiurile romanesti.

LĂSAȚI UN MESAJ