DISTRIBUIȚI

Filiala AUR Timiș a emis un comunicat de presă prin care cere ca la Timișoara să se ridice toate restricțiile, deși în acest moment nu există restricții impuse de primărie, ci la nivel național. De asemenea, cei din partidul care a pus la îndoială cel mai mult existența pandemiei cere ca toți timișorenii să aibă acces la toate activitățile de la Târgul de Crăciun.

În Timișoara au existat și restricții votate la nivel local și județean, dar acest lucru s-a întâmplat în primăvară. Acum sunt în vigoare restricții stabilite la nivel național. Așa că solicitarea celor de la AUR Timiș, ca primăria să ridice restricții, este ridicolă și ilogică. Cu atât mai grav cu cât vine de la un partid parlamenntar, care arată o lipsă crasă de cunoaștere a legislației.”Partidul Alianța pentru Unirea Românilor filiala Timiș cere Primăriei Municipiului Timișoara, ridicarea restricțiilor deoarece numărul de cazuri noi de infectări cu COVID-19 este asemănător cu cel din luna mai a anului 2021”, se arată în comunicatul celor de la AUR Timiș.

Partidul critică și restricțiile cu accesul la patinoar, carusle și concertele de la Târgul De Crăciun. ”De asemenea, organizația consideră că restricțiile impuse la Târgul de Crăciun sunt nejustificate și perfect contestabile de către comunitatea timișoreană. Întreaga comunitate timișoreană achită taxele și impozitele aferente, fără însă a avea dreptul de a participa la manifestațiile organizate pentru sărbătoarea Crăciunului, susținute din banii contribuabililor. Cum puteți aplica această excluziune socială și asupra copiilor care doresc doar să se bucure de brad, de luminițe și de Moș Crăciun? Domnule primar, vă rugăm, nu mai pedepsiți copiii!”, mai spun cei de la AUR.

Trebuie remarcat nivelul imens de ipocrizie al AUR Timiș, singurul partid din Timiș care nu organizează niciodată, indiferent de rata de infectare, conferințe de presă cu prezență fizică. De asemene,a întâlnirile cu presa sunt programate seara, când mulți ziariști nu mai au program de lucru, parcă pentru a evita intnenționat întrebările incomode.

LĂSAȚI UN MESAJ