DISTRIBUIȚI

Deși sunt partid parlamentar, cei de la AUR Timiș rămân în continuare fără un sediu acordat gratuit de către Primăria Municipiului Timișoara. Consilierii locali timișoreni nu au trecut o propunere de HCL care viza fix acordarea unui sediu.

Proiectul propunea ca Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Timiș să primească sediu chiar lângă casa primarului, pe strada Eneas. Pe vremuri, Partidul România Mare a mai avut sediu pe această stradă, departe de zona centrală. Mai precis, este vorba de 28, apartament 2. Cel mai probabil, a fost un exercițiu de umilire a celor de la AUR, pe care Dominic Fritz i-a mai numit ”partid extremist”. De altfel, doar patru consilieri au votat ”pentru”, alți opt, împotriva, iar șase s-au abținut.

Interesant este că atunci când interesul poartă fesul, USRPLUS poate apărea lângă AUR. Recent (foto), la evenimentul Platformei Liberal Conservatoare a lui Raul Ambruș, consilierul local exclus din PNL care votează, de atunci, cu USRPLUS și asigură majoritatea simplă de 14 voturi, Dominic Fritz a stat, ca invitat, lângă deputatul AUR, Ciprian Titit Stoica.

AUR s-a mai plâns că își desfășoară activitatea îtnr-un sediu impropriu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ