DISTRIBUIȚI

De luni, Inspectoratul Școlar Județean Timiș va avea o nouă conducere. Previzibil, guvernarea PNL nu i-a prelungit mandatul Aurei Danielescu, iar în locul său l-a numit pe liberal Marin Popescu, actualmente consilier județean. Și unul dintre inspectorii școlari adjuncți se schimbă de săptămîna viitoare.

Aura Danielescu a trimis un mesaj de rămas-bun presei, în care anunța și schimbarea. Și una dintre cei doi inspectori adjuncți, Mihaela Petrov, este schimbată cu Cosmin Hogea. ”Când scriu aceste rânduri…la IȘJ a ajuns ordinul de schimbare a mea și de numire a domnului Marin Popescu! În locul Mihaelei Petrov, veți colabora cu domnul Cosmin Hogea”, a transmis Aura Danielescu. Marin Popescu a mai condus Inspectoratul Școlar Județean Timiș și în trecut.

Pentru Aura Danielescu, peste 800 de părinți, cadre didactice și nedidactice au trimis o petiție președintelui Klaus Iohannis și ministrului Educației și Cercetării, Monica Anisie. Danielescu a avut mandatul prelungit cu un an anul trecut, după ce în 2015, în urma unui concurs, a obținut un mandat de patru ani. În 2019, guvernarea PSD nu a organizat concurs, și multe mandate s-au prelungit interimar, la mai multe instituții.

Totuși, unul dintre inspectorii școlari județeni adjuncți, Francisc Halasz, rămâne în funcție.

foto: opiniatimisoarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ