DISTRIBUIȚI

După o săptămână în care nu a funcționat, sala de sport Smartfit 1 și-a reluat luni dimineața activitatea. Reprezentanții primăriei spun că acest lucru nu se petrece în condițiile legii!

Primăria transmite că nu a dat acord comercial pentru altă societate pentru care Smartfit 1 a cerut acordul. Reamintim că în urmă cu o săptămână, primăria a retras acordul comercial pentru sala de fitness de pe bulevardul Cetății, din cauza lipsei autorizație ISU. ”Societatea Mega Trans VSC SRL nua primit acord pentru desfășurarea exercițiilor comerciale pentru Smartfit. Societatea funcționază fără acordul de funcționare eliberat de Primăria Timișoara. Poliția locală a fost anunțată, fiind instituția abilitată să verifice și să sancționeze astfel de încîlcări ale prevederilor legale”, au transmis reprezentanții primăriei.

Interesant este că în ziua în care s-a închis Smartfit, o persoană cu activitate în domeniul autoritzațiilor pentru incendii ne-a spus că cei de al Smartfit au fost sfătuiți să ceară autorizarea pe altă societatea și că într-o săptămână, se va redeschide spațiul de pe Cetății. Fapt confirmat! Dar iată că acordul comercial de la autorități nu a venit. Sălile Smartfit 2 și 3 nu sunt afectate de problemele de la Smartfit 1.

LĂSAȚI UN MESAJ