Duminica aceasta, Corul Avocaților din Baroul Timiș susține un nou concert. Scopul este unul caritabil, iar banii donați vor fi utilizați pentru renovarea superbei orgi de la Domul romano-catolic, redeschis de curând.

Proiectul de renovare a Domului din Piața Unirii e aproape gata. Orga nu a fost cuprinsă în renovare, astfel că avocații din timiș vor cânta de Rusaliile catolice pentru a aduna bani. Concertul se va ține la biserica catolică de pe strada Bolyai Janos (în spatele Liceului MIU), de la ora 12. ”Concertăm de această dată pentru un scop deosebit, într-un loc deosebit. Biserica Sf. Ecaterina ne oferă un cadru primitor pentru acest concert și sper să reușim să strângem o sumă cât mai mare pentru a sprijini restaurarea orgii din Domul Romano Catolic, un instrument vechi și extrem de valoros pentru întregul oraș”, a spus Paul Ciucur, inițiatorul a Corului Avocaților.

Cocnertul Primăverii va fi dirijat de Mihaela-Codruța Niculescu. Soliști sunt Maria Istrate, Claudia Azgur și Paul Ciucur , iar ei vor fi acompaniați de organistul Laura Leontiuc. Organizatorii Concertului Primăverii sunt Asociația Sunetul Legii și Episcopia Romano-Catolică de Timișoara. Intrarea este liberă, iar donațiile se vor putea face direct în timpul concertului sau în contul bancar în lei RO23BTRL03601205246834XX deschis la Banca Transilvania Timișoara, beneficiar Episcopia Romano-Catolică.

LĂSAȚI UN MESAJ