DISTRIBUIȚI

Corul Avocaților va cânta, săptămâna aceasta, pentru prima dată în afara județului Timiș. Totul s eva întâmpla duminică, la Chișineu Criș.

Corul Avocaților a primit invitațiai Parohiei Romano Catolice din Chișineu-Criș pentur a cânta alături de Orchestra Maggiore din Timișoara. În Biserica Romano-Catolică din orașul din Crișana vor răsuna compoziții celebre ale lui Mozat, Marco Frisina sau Ciprian Porumbescu. ”Este o premieră pentru noi să concertăm în alt județ, dar și o dovadă că depășim, ca sonoritate, granițele Timișului. Această idee a Corului Avocatilor s-a născut din dorința de a strânge cât mai multe donații pentru copiii care au nevoie de sprijin și de aceea răspundem afirmativ ori de câte ori suntem chemați și putem susține un concert. Și de această dacă suntem pregătiți de doamnei dirijor Mihaela Codruța Niculescu și vom concerta alături de Orchestra de Tineret Maggiore, sub conducerea domnului profesor Edmund Dandoți”, spune avocatul Paul Ciucur.

Concertul va începe duminică, la ora 12,30. La fel ca întotdeauna, totul are un scop caritabil. Corul Avocțailor pentru asta a și fost înființat în 2016. Donațiile merg spre Fundația United Way.

foto: mapio.net

LĂSAȚI UN MESAJ