Echipa de fotbal Banat Girls a remizat la scorul de 3-3 cu CSM Alexandria, la Tomnatic. Clubul ce joacă cu localitatea Comloșu Mare pe piept a coborât astfel în clasament și a ajuns vecină, la multe puncte distanță, de teleormănence.

Laura Desmerean a deschis scorul din minutul 8, iar avantajul gazdelor a crescut din minutul 13, grației Mariei Cortina. Alexandria a redus diferența până la pauză, prin Iustina Rezeanu. Din minutul 57, Peșterean a fost eliminată, cu al doilea cartonaș galben. Alexandra Nica a înscris pentru 2-2 din faza fixă acordată. Nicol Vuia a readus gazdele în avantaj, dar peste un minut, tot Nica a egalat.

Banat Girls: Rebeca Pavel – Carla Chișe, Nico Dincă-Vuia, Claudia Bistrian, Bianka Granados, Laura Desmerean, Mihaela Cătărău (Elena Ruvila 46′), Tatiana Peșterean, Alexandra Hornea (Cristina Sucilă 85′), Larisa Grigore (Nicoleta Lazăr 60′), Maria Corina (Melisa Șodinca 46′)

CSM Alexandria: Patricia Jderu – Grabriela Rizea, Oana Dumitrache, Iustina Rezeanu, Roxana Serban, Claudia Pană, Cristina Tudorache, Alexandra Nica, Daniela Preda, Natalia Chera(Mihaela Radu 68′), Sara Mazilu(Mădălina Zanfir 46′, Maria Dumitru 82′)

Liviu Ivasuc a punctat că echipa a tratat meciul superficial. ”Puteam înante de pauză să facem 3-0, în loc să fie atente fetele am luat golul de 2-1. În a doua repriză a venit ușor peste noi, am luat și roșu și deja a devenit mai greu meciul. Se putea obține mai mult cu siguranță, dar cred că am tratat meciul prea ușor, superficial și ne-am crezut învingătoare dinainte. Am fost prea moi. Cu siguranță în meciurile viitoare se va schimba atitudinea și vom continua să ne luptăm. Se pare că nu avem probleme cu adversarii din primele 4 locuri, ci cu cei de pe ultimele poziții”, a precizat Ivasuc.

Banat Girls vor juca sâmbătă de la ora 14 la Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ