DISTRIBUIȚI

Vremea din această lună de mai nu este tocmai cea mai bună, dar chiar și așa, timișenii și nu numai sunt invitați să-și petreacă penultima duminică a lunii la Buzad. Mai precis, la The Viallage, spațiu care a fost recondiționat de munca mai multor voluntari.

Locația The Village este la Buzad, satul aflat în apropiere de dealurile Lipovei unde are loc și cunoscutul eveniment muzical Electroruga. Spațiul este unul pentru relaxare, distracție, dar permite și organizarea de evenimente muzicale sua chair conferințe pentru teambuilding. Foarte important, locația este una fără semnal la telefon. După peste 14 luni de pandemie și restricții, cei care se ocupă de loc au făcut un apel la voluntari pe Facebook. Peste 100 de persoane dornice să reabiliteze spațiul dintr-o zonă plină de verdeață au răspuns apelului. Astfel, ei au devenit Village Angels și s-au implicat serios în programul #keepthevillagealive. Organizatorii au fost uimiți de impactul apelului pentru voluntari, lansat ca o simplă postare pe Facebook. În doar trei zile, toate cele 100 de locuri s-au ocupat.

Proiectului s-au alăturat și sponsori importanți. ”Mă gândeam la ce mult îmi lipsește vibe-ul de la Electroruga de Buzad, și mă întrebam dacă este posibil să am o mică parte din bucuria de la un astfel de festival în situația actuală, dar și să readuc la viață spațiul care gazduia evenimente speciale pentru companii. Când am scris postarea de pe Facebook a fost mai mult transcrierea dorinței mele de a salva un așa loc minunat. Am fost uimit de câtă susținere am primit din partea oamenilor și chiar și a brandurilor și încă sunt impresionat de acest lucru. Practic, în 3 zile s-au ocupat toate locurile pentru voluntariat și până la prima sesiune de lucru am primit toate materialele și uneltele pentru recondiționare. Încă o dată mi s-a confirmat puterea comunității și sunt foarte bucuros că astfel de oameni s-au strâns în jurul locației noastre„, transmite Cristian Philipp.

”Roadele” muncii voluntarilor Village Angeles vor putea fi admirate de cei dornici de o zi în natură duminica aceasta, la evenimentul The Village Open Doors. Evenimentul va fi cu muzică de la Dudu de la AnonimTm, dar și expoziția de artă conceptuală „Armonieînhaos”. Vor exista și cele necesare unui grătar, cafea, dar și telescoape. Vor fi respectate toate măsurile de siguranță împotriva infectării cu coronavirus. La Buzad se pot aduce și animalele dragi de acasă ale fiecăruia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ