Astăzi, Fundația Comunitară Timișoara a lansat un nou apel, cel legat de evenimentul Timotion. Apelul e dedicat ediției aniversare, cu numprul X.

Pot aplica organizații, grupuri de inițiativă şi unități de învățământ public. Se popate aplica pe teme precum sănătate, educație, protecția animalelor şi incluziune socială. Apelul e deschis din 6 noiembrie până la 3 decembrie. Cunoscut ca eveniment de alergar parte importantă de donații. Implicare Fundației Comunitare Timișoara este pe aprtea de consiliere. „Timotion a confirmat, deja de un deceniu, că prin implicarea și unitatea noastră putem mişca în bine lucrurile din jurul nostru. Fiecare kilometru alergat şi fiecare donație are un impact semnificativ asupra vieților celor care au nevoie de ajutorul nostru.” a declarat Olimpiu Porumb, coordonatorul evenimentului Timotion.

După eveniment, are loc și acest apel. „«Timotion: Timişoara se mişcă» este o manifestare a comunității, este locul unde oamenii își redescoperă sentimentul de apartenență la comunitatea timişoreană a binelui. Iar cei care pun toată această energie în mişcare sunt iniţiatorii de proiecte comunitare, donatorii, miile de alergători şi biciclişti participanţi în ziua evenimentului, sutele de voluntari şi companiile locale care se implică cu resurse. Invităm cetăţenii activi din judeţul Timiş să depună proiecte şi să-şi folosească creativitatea şi încrederea pentru a atrage cât mai mulţi oameni alături de cauzele lor. Abia aşteptăm să descoperim proiectele selectate pentru ediţia aniversară, pentru care ne vom mişca în 2024.” a declarat Daniela Chesaru, directoarea Fundației Comunitare Timişoara.

Detalii găsiți pe www.timotion.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ