Baschetbalistele de la BCM Tymes Politehnica Timișoara au pierdut cu 75-71 meciul cu Olimpia Brașov, al doilea de la turneul de la Sfântu Gheorghe, unde se joacă pentru locurile 5-8. După primele două zile, Olimpia are două victorii, Alexandria și Timișoara au câte una, iar Galațiul a bifat două înfrângeri. Astfel, Tymes va trebuie să câștige cu Alexandria în ultima zi pentru a mai putea spera la locul 6, poziție pe care au terminat sezonul regulat.

Al doilea meci de la turneu s-a dovedit a fi o problemă pentru gruparea antrenată de Bogdan Bulj, care are puține jucătoare valide. Faulturile acumulate de-a lungul meciului au făcut ca echipa să joace și într-o formulă mai puțin uzitată de-a lungul sezonului, cu Pesovic conducătoarea de joc. Totuși, primul sfert a fost echilibrat și s-a terminat 15-13 pentru bănățence. În sfertul doi, ultimele trei minute au adus desprinderea brașovencelor, mai ales că Jovovic a acumulat patru faulturi, iar Karakasevic și Stoiedin câte trei. La pauză s-a intrat cu 41-33, iar sfertul trei a fost echilibrat și s-a terminat cu 57-46. În sfertul decisiv, Tymes a rămas fără Karakasevic, dar tot s-a apropiat la 59-57 la jumătatea sfertului. Brașovul a revenit însă și, cu toată lupta de pe final, Olimpia s-a impus cu 75-71.

Biljana Pesovic a fost principala marcatoare a timișorencelor, cu 28 de puncte, urmată de Maksimovic și Dumitrache, fiecare cu 11 puncte. Au mai punctat Karakasevic, 7 puncte, Stoiedin și Jovovic, câte 6 puncte, și Geleriu, 2 puncte. La brașovence, principalele marcatoare au fost Bartee, 24 de puncte, și Jones, 19 puncte.

Duminică, Tymes joacă de la ora 13:00 meciul decisiv cu CSBT Alexandria.
Anda DELIU
(sursa foto: facebook.com/pages/BCM-TYMES-Politehnica-Timisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ