DISTRIBUIȚI

Biblioteca Universității Politehnica din Timișoara a achiziționat nu mai puțkn de 35.000 de cărți electronice noi (e-books). ”Dotarea” este foarte importantă în contxtul pandemic, care a generat restricții și în activitatea clădirii celei mai moderne bibilioteci universitare din țară.

Cărțile pot fi citite de cadrele didactice, studenții și cercetătorii de la Politehnică. Volumele electronice aocperă toate domenile de interes ale celor zece facultăți de la UPT. Platforma Ebook Central Proquest  poate fi accesată la acest link, atât de pe calculatoarele din instituție, dar și de acasă, de pe propriul PC sau laptop. Este nevoie de o adresă de mail instituțională pentru logare, adică una finalizată cu @upt.ro sau @student.upt.ro. Cei care au deja un cont pentru platformă, îl pot folosi și pentru cărțile electronice noi.

De pe calculatoarele din universitate, conturile noi sunt aprobate imediate. Conturile noi făcute de pe calculatoare din afara instituției vor fi aprobate ulterior, de către un administrator.

LĂSAȚI UN MESAJ