De marți, se vând biletele la concertele susținute de orchestra Jazz at Lincoln, organizate de Filarmonica Banatul. Interesul pentru tichete este major.

Concertele vor fi în data de 23 și 24 iunie, două serie de vineri și sâmbătă. Potrivit reprezentanților filarmonicii, în primele ore, marți, s-au vândut peste 500 de bilete. Orchestra va fi condusă de directorul său general și artistic Wynton Marsalis. Jazz al Lincoln Center Orchestra cântă atât compoziții, originale, dar și piese istorice rare și capodopere ale lui Duke Ellington, Count Basie, Fletcher Henderson, Thelonious Monk, Mary Lou Williams, Dizzy Gillespie, Benny Goodman sau Charles Mingus. Biletele la cocnertul extraordinar de din 23 iunie, ora 19, se găsesc aici.

Concertuld e sâmbătă, 24 iunie, nu va fi doar cu orachestra ce reunește 15 dintre cei mai buni interpreți de jazz din lume la nivel mondial, dar și cu Orchestra simfonică a Filarmonicii și violonista Micola Benedetti. Cristian Măcelaru va fi dirijorul. Timișoreanul a câștigat în anul 2020 Premiul Grammy pentru interpretarea a unui album de lucrări ale lui Wynton Marsalia. se vor audia, cu ocazia aceasta, în prima audiție, lucrările ”Concertul pentru vioară și orchestră” și ”the Jungle”, ale lui Marsalia. Concertul va fi de la ora 19 iar bilete se găsesc aici.

Biletele pentru ambele eveniment se pot lua și d epe siteul Filarmonicii, dar șid e la casieria instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ