Ați auzit probabil până acum de faptul că unii chiar își rotunjesc veniturile cu ceva câștiguri din biletul zilei. Nu este nimic ieșit din comun, această situație este una reală. Doar că nu este atât de ușor de pariat pe biletul zilei.

Despre arta în pariuri știm că nu este atât de ușor de abordat. Este imperativ necesar să fie o analiză a jocului înainte de toate. Iar aici informația este baza pentru a nu greși. De subliniat asta, întrucât mulți cred că favorita meciului câștigă mereu.

Caută mereu informații despre evoluția unei echipe

Pariorii cu experiență sunt mereu la curent ce se întâmplă în lumea fotbalului. Este clar că ai nevoie de pasiune aici, să ții pasul cu această dinamică. Însă în ce stare joacă două echipe este esențial de știut. Caută rezultatele obținute acasă sau în deplasare, poziția în clasamentul intern și nu numai. La fel de importantă este și motivația unei echipe, ce transferuri sunt făcute. De obicei, la un derby sunt și premii sau cel puțin prime pe care patronii de echipe le oferă. Avem miza, avem motivație mai mare poate.

De asemenea, dacă te interesează biletul zilei sapă adânc și caută informații complete de la cei din echipele jucătoare. Spre exemplu contează implicit și mediul sau starea gazonului. Care este starea vremii influențează în mod direct cât de bine poate performa o echipă. Iată cât de mult cântăresc unele detalii:

  • Dacă sunt jucători absenți – sau accidentați, suspendați, după caz. Dacă vorbim de un jucător cheie în echipă s-ar putea să existe o destabilizare completă sau cel puțin demoralizarea celor din echipă care se bazează pe un jucător cheie.
  • În ce ligă se joacă, ce țară. Nivelul tehnic al unei echipe este punct de plecare să cântărești ce șanse sunt și de partea cărei echipe. Spre exemplu să compari o echipă din România cu una din Spania.
  • Ce program de joc există. Dacă o echipă are meci o dată la 3 zile este clar că jucătorii nu au timp de odihnă, deplasările contează și ele. Acestea pot fi dezavantaje pentru o echipa.
  • Dacă a fost recent schimbat un antrenator sau suspendat.
  • Suporteri suspendați. Se spune că suporterii sunt al 12-lea jucător. Aceștia pot fi și un factor negativ în unele cazuri.

Reguli nescrise pentru cei care joacă în lumea pariurilor

Nu degeaba se spune că joci la pariuri. Trebuie să ții cont că banii pe care îi investești în asta sunt cei pe care ești, din start, dispus să îi pierzi. Câștigul este de partea celor care acționează rațional și au o bază de informații sigure. Contează pe un portal care te ajută să te informezi și, mai ales dacă ești începător, te ghidează în această lume. Un singur loc de unde să îți culegi datele de interes și să nu fii nevoit să mai pierzi timp căutând din loc în loc fiecare clasament.

Spre exemplu la Ponturi-fotbal.com pentru biletul zieli sunt realizate analize ale meciurilor astfel încât să fie oferite unele dintre cele mai bune pronosticuri pentru meciurile curente. Să ai de partea ta anumite statistici și analize înseamnă să îți creezi un avantaj, sporind șansele de câștig.

Nu în cele din urmă o recomandare este ca la un singur bilet să nu fie mai multe evenimente, ci maxim două. Crești considerabil șansele de joc dacă eviți unele surprize. Pariorii cu experiență susțin la rândul lor ideea că un bilet al zilei ar fi bine să fie cu maxim două evenimente pronosticate. Ai îndoieli? Nu mai paria. Jocul responsabil și asumat îți aduce pe termen lung un hobby în care investești pentru că îți place.

Descoperă mai multe detalii în portalul ponturi-fotbal.com.

Contact: contact@ponturisipariuri.com

LĂSAȚI UN MESAJ