BLACK FRIDAY 2022 LA FLANCO
BLACK FRIDAY 2022 LA FLANCO

Cauți Black Friday, Black Friday 2022 sau Black Friday OFERTE?

Oricum ai căuta, ai ajuns unde trebuia. Campania Black Friday este evenimentul de cumpărături al anului, când găsești la Flanco cele mai bune oferte și reduceri. Ai sute de mii de produse din cele mai cautate și dorite categorii. Ne dorim să ai parte de cele mai bune experiențe la cumpărături și de cele mai bune facilități de plată din cursul anului, de la credit în rate fixe, până la 40 rate fără dobândă prin cardurile de credit, sau rate fără dobândă prin cardul de salariu.

Branduri și categorii în oferta de Black Friday 2022

Produsele cu reduceri în Black Friday sunt de la cele mai tari si cunoscute branduri, de la Arctic, Apple, Acer, Asus, Bosch, Beko, Braun, Canon, Dell, DeLonghi, Electrolux, Epson, GoPro, HP, Huawei, JBL, Krups, Lenovo, LexGo, LG, Nrespresso, Oral-B, Philips, Play Station, Rowenta, Samsung, Sony, Tefal, Whrilpool pana la Xiaomi. În Black Friday 2022, la Flanco, există cel puțin un produs pentru fiecare gust! Printre produsele care se regăsesc la reducere, în oferta Flanco Black Friday, se numară televizoare, telefoane, laptopuri, căști și boxe portabile, smartwatch, espressoare și electrocasnice pentru bucătărie, mașini de spălat rufe, frigidere, produse de ingrijire personală.

Când este Black Friday la Flanco?

Black Friday sau Vinerea Neagră este evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri. Anul acesta am pregatit oferte în perioada 21 octombrie – 30 noiembrie.
• La Flanco, Black Friday 2022 durează mai mult decat în anii trecuți, reducerile se vor succeda într-un ritm amețitor timp de 6 săptămâni.
• Stocurile de anul acesta sunt generoase, gama extrem de variată și din toate categoriile, plus multe produse. Foarte multe produse. Cum îți sună un milion de produse din care să alegi?
• Pentru a face cumpărăturile mai relaxat, am îmbunătățit și extins gama de servicii, de exemplu atunci când cumperi un electrocasnic mare poți opta pentru serviciile Ridicare Ambalaj sau Ridicare Deșeu. De asemenea, se poate comanda și ridica din magazinele Flanco, dar se poate opta și pentru ridicare personală de la una din cele peste 3200 de locații EasyBox. Avem multe parteneriate cu bănci prin care cumpărăturile pot fi făcute în rate cu dobandă zero pe cardurile de credit chiar și pe cardul de salariu, sau rate extinse.
Pentru că ne dorim să ai parte de cele mai bune experiențe la cumparaturi și să fi convins că Flanco e alături de tine, îți oferim serviciul RETUR 45 DE ZILE și restituirea banilor instant în magazine.

Cum să te pregătești pentru a întâmpina cel mai așteptat eveniment al anului

• Îți faci cont pe Flanco.ro, în cazul în care nu ai unul deja.

• Îți salvezi în cont adresa de livrare și adaugi la favorite easybox-ul care îți este la îndemană.

• Îți faci lista de cumpărături și adaugi la favorite produsele pe care ți le dorești, ca să le poți comanda rapid.

• Fii primul care află promoțiile de Black Friday. Abonează-te la newsletter.

LĂSAȚI UN MESAJ