DISTRIBUIȚI

La două săptămâni după ce Timișplus a anunțat că Bogdan Andone era în negocieri cu Poli Timișoara, clubul a reușit să anunțe că s-a semnat contractul. Echipa se va reuni joi.

Bogdan Andone nu a răspuns apelurilor publicației noastre, care a aflat că antrenorul vizitase Stadionul Electrica, deci lucrurile erau mai mult decât evidente. Nici președintele Viorel Șerban nu a făcut-o și nici rectorul Florin Drăgan. De altfel, în toată perioada, la alte publicații au apărut știri false despre Poli, pe care nimeni nu s-a obosit să le dezmintă, deși clubul are o conducere numeroasă, dar și un departament, teoretic, de comunicare. Andone a semnat pe două sezoane cu Poli, cu drept de prelungire a contractului.

Antrenorul a pregătit-o ultima dată pe Astra, perioadă după care cariera sa a intrat într-un con de umbră. Spre deosebire de alte dăți, clubul nu anunță staff-ul și nici nu postează o declarație a lui Andone. Clubul aștepta, teoretic, informația oficială despre invitația în Liga 2, după retrogradare din punct de vedere sportiv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ