Programul bogat pentru melomani continuă la Filarmonica Banatul și în noiembrie. Totul se va termina cu un concert extraordinar, dirijat de Criatian Măcelaru. 

De vineri are loc un concert cu violonistul Florin Iliescu, rezident în stagiunea 2023-2024 la Timișoara. Dirijorul va fi Junping Qian, și totul începe la ora 19. Vineri, 19 noiembrie, Gabriel Bebeșelea îi are invitați pe chitaristul Rafael Aguire și pianistul Juan Perez Floristan. În 11 noiembrie, invitatul special este Liviu Holender, care va fi pe scenă cu pianista Juliette Journauz. În 17 noiembrie, vine alt invitată importantă, lituaniana Izaabele Jankauskaite

Va exista și un concert educativ, 7 noiembrie, dedicat coloanelor sonore din filmele celebre, de la ora 15. Iosif Todea e dirijorul participant, alături de soprana Bianca mihăescu, mezzosoprana Ana Kui și baritonii Alexandru Șuca și Antoniu Marc. Concertul e gândit pentru cei între 12 și 18 ani.Alt concert ducativ e la 24 noiembrie, ora 11, repetiția pentru marele cocnert simfonic. Radu Popa e dirijorul. În seara aceleiași zile, e programat un cocnert dedicta memoriei mitropolotiului Nicolae Corneanu.

Marele concert simfonic e în 29 noiembrie, în seara ce rpecede mini-vacanța de Ziua Națională. Orchestra simfonică și Corul ”Ion Românu” vor cânta alături de pianistul Colin Putz, sub bagheta lui Măcelaru.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ