În cea mai aglomerată perioadă din an, cea cu ”febra” cumpărăturilor pentru Crăciun, în oraș apare de miercuri un nou șantier. Din nou, este vorba de o lucrare Aquatim, în zona Avram Imbroane.

Timișorenii sunt rugați să nu parcheze. „Astfel, într-o primă etapă, în perioada 22.11.2023 – 29.11.2023, traficul rutier va fi restricționat pe tronsonul cuprins între strada Gheorghe Adam și accesul auto la Retim, pe sensul de mers spre strada Măcin. Traficul se va realiza în continuare pe câte o singură bandă pe sens. Vor fi afectate locurile de parcare aferente tronsonului sus menționat, pe partea dreaptă a sensului de mersPrimăria Municipiului Timișoara solicită sprijinul rezidenților zonei afectate pentru a lăsa locurile de parcare libere, astfel încât lucrările să se desfășoare în parametri normali”, anunță primăria.

De miercurea viitoare, se schimbă situația, dar tot vor fi restricții. ”Ulterior, în a doua etapă, în perioada 29.11.2023 – 15.12.2023, circulația rutieră va fi restricționată pe tronsonul cuprins între accesul auto la RETIM și accesul auto la Ocolul SIlvic, pe sensul de mers spre strada Măcin. Traficul se va realiza în continuare pe câte o singură bandă pe sens. Vor fi afectate locurile de parcare aferente tronsonului sus menționat, pe partea dreaptă a sensului de mers”, mai informează municipalitatea.

foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ