Coreea de Sud ar putea oferi burse de studiu pentru studenții din România – aceasta este vestea cu care Ben-Oni Ardelean, senatorul liberal de Timiș, Ardelean Coreea 1se întoarce dintr-o vizită oficială în țara amintită.

“Îmi doresc intensificarea relaţiilor dintre cele două ţări, atât la nivel diplomatic, însă şi cultural, universitar şi economic. Am propus câtorva universităţi să dea burse de studii pentru studenţii români, pentru ca aceştia să cunoască mai bine cultura şi civilizaţia coreeană, pentru a crea punţi de dialog între cele două popoare. Totodată, consider că schimburile comerciale pot fi intensificate, existând un mare potenţial în această privinţă”, a declarat preşedintele Ardelean Coreea S presedinteGrupului de Prietenie Coreeană-Română din Parlementului Sud Coreean Woo Sang Ho, care s-a arătat deschis la discuții avansate cu senatorul liberal pe această temă.

Parcursul vizitei sale, senatorul Ben-Oni Ardelean a mai avut întâlniri cu reprezentaţi ai mediului de afaceri din Coreea de Sud, care au arătat interes în a investi în țara noastră.

Mioara NEGRESCU

LĂSAȚI UN MESAJ