Doi ani de Liga 2 nu i-au făcut pe conducătorii Dumbrăviței să se obișnuiască mai deloc cu atitudinea profesionistă de club de fotbal. La fel ca în precedentele perioade de pauză, și aucm încep plecările, iar clubul nu a anunțat nimic și nici nu le-a mulțumit fotbaliștilor.

Din iarnă, FC Argeș a anunțat că-l va legitimat pe Cosmin Gladun, care a semnat o înțelegere de pe atunci. Fundașul de 22 de ani, care a început ca stopper și a devenit mai degrabă apărător stânga, s-a format la LPS Banatul și a mai trecut pe la Ripensia. De anul trecut a ajuns la CSC Dumbrăvița, cu care mai are contract până la 30 iunie. Ulterior, dacă nu se întâmplă ceva ieșit din comun, va merge la FC Argeș, echipă preluată de Nicolae Dică.

Pe lângă această mutare, o plecare s-a produs recent. Portarul Paul Toroc a fost anunțat de CSM Slatina. Până la 20 de ani, el a apărat pentru LPS Banatul, satelitul Viitorului, Fortuna Becicherecu Mic, Pobeda Dudeștii Vechi, Ripensia Timișoara și, din vară, Dumbrăvița. De multe ori ținut pe bancă poate în mod incorect, în timp ce Cătălin Trifon scăpa mingile în poartă. Toroc s-a impus însă când a deventi deja deranjant cât greșea Trifon, care a făcut un sezon mult sub primul a l alb-verzilor în Liga 2.

Despre niciunul dintre ei, Dumbrăvița nu a postat vreun mesaj oficial, ca nicid espre alți fotbaliști. Mentalitatea păguboasă a conducerii, care nu înțelege că nu mai joacă într-un campionat sătesc, este că angajamentele sunt până la 30 iunie, însă nefiind jocuri oficiale la acest nivel, anunțurile se pot face fără problema. De fapt, e o mentalitate tot mai frecventă în sportul timișorean și timișean: ultimii la anunțuri, ultimii și în rezultate!

Ceea ce e de remarcat că doi tineri timișeni talentați pleacă departe de acest județ, care mai are mult prea puține de oferit fotbalului.

LĂSAȚI UN MESAJ