Se anunță un sezon foarte greu pentru SCM Poli Timișoara, care a pierdut la scorul de 35-34 în deplasare la CSU Suceava. Elevii lui Mihai Rohozneanu, care chiar astăzi și-a sărbătorit aniversarea au avut și patru goluri avans în prima repriză și trei în a doua, dar impresia că au avut meciul în mână s-a dovedit doar o impresie.

Poli a început bine meciul de la Suceava, iar după primul sfert de oră, diferența de pe tabelă a ajuns la 4-8, după un gol marcat de Baican. Suceava a egalat la 11 prin Gavriloaia în minutul 23, însă poliștii au revenit în meci și au intrat la pauză cu un avantaj foarte bun, de 14-18. Suceava a reușit să revină însă și în minutul 43, a condus pentru prima dată, cu 24-23, după o reușită a lui Iordachi. Timișorenii au găsit din nou resurse să revină și au avut un 30-33 în minutul 53, grație lui Sadoveac.

Diferența s-a redus după două aruncări de la 7 metri ale gazdelor, iar Tîrzioru a egalat în ultimul minut. Poli a avut time-out și a pierdut prostește posesie, din cauza lui Fenici, iar gazdele au marcat la ultima fază, de la 9 metri. Sadoveac a fost cel mai bun marcaator al lui Poli, cu 8 goluri, urmat Marjanovic și Baican, 5 goluri fiecare, Fenici și Trif cu câte 4 goluri, Cîmpan, cu 3 goluri, Pribanic și Chir,a câte 2, și Ignat, 1 gol. Lazurcă a dat cele mai multe goluri pentru gazde, 12.

Poli va juca din nou acasă cu Steaua, vineri de la ora 17, conform clublui.

LĂSAȚI UN MESAJ