DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a putut vota, până la urmă, cu urna mobilă. Social-democratul a fost refuzat pe parcursul zilei, deoarece se află izolat la domiciliul său din Lugoj, pentru că este confirmat cu coronavirus.

Dobra a cerut urna mobila de la secția la care a fost arondat, 227, de la Colegiul Tehnic ”Valeriu Braniște” din Lugoj. Oamenii de la secție nu au dorit să meargă la el acasă, de teama infectării. ”AM REUȘIT! Am reușit să votez, în condiții de siguranță deplină! Din păcate, doar după ce am făcut o plângere către secția de votare, în care am menționat că ne vom vedea în instanță. Dreptul la vot e unul Constituțional, însă, în cazul meu, a fost și rea voință. Am votat pentru continuitate la Consiliul Județean Timiș! Avem treabă!”, este mesajul postat de Dobra.

Reamintim că de vineri, Călin Dobra știe că are coronavirus. S-a testat după ce o colaboratoare de-a sa, angajată la Muzeul Banatului, a primit rezultat pozitiv la testul PCR, în urma unor simptome. Vineri, Dobra a anunțat că era asimptomatic. Primarii din Dumbrăvița și Giarmata, Victor Malac și Virgil Bunescu, au fost considerați contacți ai lui Dobra și plasați în izolare. Ei au ieșit azi de acasă, cu un aviz CJCCI, semnat de DSP. Aparent, s-a comis un abuz, deoarece DSP spune că cei doi angajați care au girat asta și-au depășit atribuțiile și vor fi cercetați disciplinar.

foto: facebook.com/dobra.calin.ionel

LĂSAȚI UN MESAJ