DISTRIBUIȚI

După ce a aflat aproape toată suflare fotbalistică de sosirea lui Călin Rosenblum la SSU Poli, clubul a reușit, finalmente, să-l prezinte pe noul director sportiv. De altfel, după ce publicația noastră a scris de acum 13 zile de mutare, săptămâna trecută, fostul atacant a fost prezentat în vestiar.

Rosenblum a fost în ultimi 8 ani director la LPS Banatul. Ca jucător, a activat la Progresul Timișoara, Poli Timișoara, Metrom Brașov și Modern Timișoara, unde, pe final de carieră, a fost antrenor-jucător. A mai fost conducător la două cluburi ca și defuncte, CFR Timișoara, în perioada 2007-2010 și ACS Poli, în 2012-2014. Conducând clubul autorităților, nu s-a remarcat cu un management pozitiv, ba din contră. Fire nu tocmai inspirată în evitarea conflictelor, Rosenblum a avut un scandal penibil cu jucătorul Silviu Balaure, pe care îl ironiza cp mănâncă la ”împinge-tava”.

Din informațiile noastre, Rosenblum a venit la club adus de cei din acționariat, la rândul lor aduși de Universitatea Politehnica. ”În primul rând mă onorează oferta conducerii SSU Politehnica. Am o experienţă pe care am acumulat-o în decursul atâtor ani în funcţii administrative. Sper să fie de bun augur şi să facem o treabă bună alături de băieţi, de staff, de conducere şi, mai ales, de galeria care este cea mai inimoasă şi cea mai frumoasă din ţară. Sunt şi culorile alb-violet în care am jucat în decursul anilor, în care m-am realizat pe plan sportiv şi personal. Vin cu inima deschisă şi sper să-i facem bucuroşi pe toţi fanii şi pe toţi cei care sunt alături de această echipă iubită din Banat!”, a declarat Rosenblum.

Altfel, în clubul SSU Poli, situațiile nu sunt deloc roz. Dimpotrivă, există tot mai multe tensiunui. Cei din galerie nu mai sunt de acord cu deciziile luate de Viorel Șerban, președintele clubului, cel care cât a avut două mandate de rector, a sprijinit clubul serios. De altfel, și venirea lui Rosenblum la club a fost întâmpinată cu ositilitate pe pagina de Facebook a echipei.

foto: renasterea.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ